Glasvezel

NLR maakt lucht- en ruimtevaart duurzamer, veiliger, efficiënter en effectiever. De innovatieve oplossingen en praktische adviezen versterken de concurrentiekracht van het bedrijfsleven en dragen bij aan oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. NLR werkt op objectieve wijze, voor en mét het (inter)nationale bedrijfsleven en overheidsinstanties.

De uitdagingen in de luchtvaart zijn altijd groter dan de mogelijkheden van vandaag. Alleen het continu verbinden van een diepgaand inzicht in de klantbehoefte met toonaangevende kennis en onderzoeksfaciliteiten maakt snel innoveren mogelijk. NLR is hier de verbindende schakel tussen wetenschap, bedrijfsleven en overheid.

GLASVEZEL
Connect-Plus heeft hier vanuit het hoofgebouw (MER-1 en MER-2) een 2km lange 24-voudige multiduct ring aangelegd, vanaf deze ring zijn diverse gebouwen redundant aangesloten met 2-voudige multiduct.

Zowel vanaf MER-1 als vanaf MER-2 is naar de diverse gebouwen een 12-voudige EPFU Singlemode blaasvezel geblazen en aan beide afgemonteerd en gemeten d.m.v. OTDR.

Meer referenties
Call Now ButtonBel direct